Whitsundays en meer! - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Martine Manen - WaarBenJij.nu Whitsundays en meer! - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Martine Manen - WaarBenJij.nu

Whitsundays en meer!

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

23 Juli 2009 | Australië, Airlie Beach

Lieve allemaal,

Wat is vakantie toch heerlijk. Alles doen wat je wilt, mooi weer (meestal), mooie natuur en goede feestjes. Je hebt het gevoel dat je de wereld aan kunt.

Sinds mijn vorige verhaal vanaf Mission Beach alweer veel gezien. Vanaf Mission Beach zijn we naar Magnetic Island geweest, daar hebben we een nachtje luxe in een eigen huisje gezeten. We zijn naar Koala Village geweest en hebben allerlei dieren vastgehouden, onder andere een kakatoe, krokodil, koala en slang (zie foto's!). Dit was super leuk. Daarna hebben we er een bush walk gelopen en enorm veel vlinders gezien. 's Middags op het strand gehangen en achter een boot gehangen op van die banden (Salou stijl haha) wat is dat grappig zeg!

Na Magnetic Islang doorgegaan naar Airlie Beach wat een enorm stuk rijden was. Daar zijn we een chick uit het stagehuis (Rosalie) en haar NLse vriendinnetje (kennen we via via ook) tegen gekomene en hebben we twee avonden goed gepartyd! Op dinsdag zijn we wezen zeilen op de 'Matador', deze trip duurde drie dagen (dus twee nachten op de boot slapen). Super leuk! Met 20 jongeren en 4 crew members enorm genoten van de Whitsunday eilanden! Zo heb ik mijn eerste dive experience er op zitten en heb ik gesnorkeld. Verder hebben we genoten van witte stranden, helder blauw water en het zeilen. Met het witte zand (bestaat voor 85% uit glas, zo fijn zand dus) heb ik m'n hele lichaam gescrubd, m'n tanden gepoetst (worden ze wit van) en natuurlijk gevechten gehouden. Omdat het zo'n fijne structuur is kan je er zelfs zilver mee oppoetsen, maar dat heb ik niet bij me ;-) Ik heb stiekem een zakje meegenomen, hopelijk mag het mee in het vliegtuig.. De plek waar we zijn geweest is de op twee-na-meest-gefotografeerde plek van Australia (#1 Opera House en Harbour Bridge), super mooi, zie foto's, jammer van de bewolking in de ochtend..

Het was wel wennen om op een zeilboot te slapen, de baai waar we in lagen was namelijk nogal wild. Gelukkig niet zeeziek geworden! 's Avonds gedronken en gedanst op het dek. Super gaaf, zo'n zeiltocht!

Nu weer in Airlie Beach! Vandaag lekker aan de lagoon (zwembad) gelegen. Vanavond nog een keer feesten (after sail party) en morgen verder rijden richting Fraser Island!!!! Kan niet wachten, hoewel Airlie ook fantastisch is! Naar Fraser Island is het nogal een afstandje, dus we gaan het in twee dagen rijden.

Weet niet of ik dingen vergeten ben.. Kan niet al m'n foto's plaatsen, want mijn kaartje doet het niet in dit internetcafe! Gelukkig kan ik wel de foto's van Sophie plaatsen.

Het is hier fantastisch!

Hoe is NL?

Liefs van mij en de groetjes daar xxx

PS Bij mijn vorige bericht nog wat extra foto's geplaatst! Check it out see ya mates xx

• 23 Juli 2009 - 07:44

Marlot:

Martinee!
    Wat super leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt daar!
    Het gaat wel echt snel, over 19 dagen ben je alweer terug..
    Dus geniet er nog maar van!
    Xxx

• 23 Juli 2009 - 08:02

Renee:

Heeeeeerlijk ziet dat er uit mart!! ik mis jullie! geniet van de laatste tripjes!! Tot snel! Kus

• 23 Juli 2009 - 14:55

Martini!
    Wat leuk allemaal joh! Wat gaaf dat je op een boot hebt geslapen:D Nog ff lekker genieten en veel plezier met de rest van je tripje! Liefs

• 24 Juli 2009 - 11:48

Roos:

marrrt!
    leuk die foto's!wat doen jullie toch veel leuke en speciale dingen!heerlijk joh, geniet er nog maar van! wij zijn alweer 2 dagen terug uit kroatie! ben nu aan het helpen op de fashionweek, is ook erg leuk! heb er zin in dat jullie weer terug zijn joh, weer even die knalsessies!jaaaa
    heeeeel veel plezier nog!xxxx

• 26 Juli 2009 - 07:56

Rodinde:

mart leuk!! heel veel plezier nog he met de busjes, goed geregeld!! die stranden en de zeiltocht, echt fantastisch!! ik wil ook reizen! gister hebben renee en ik gepartyed op rockit en vanmiddag ga ik eidnelijk mama en an weer zien na hun reis door zuid amerika! en maarten gaat ook mee! maar ik verheug me nog meer op half augustus, als ik jullie weer zie!!! groetjes en liefs voor iedereen! xxx