Nog even... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Martine Manen - WaarBenJij.nu Nog even... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Martine Manen - WaarBenJij.nu

Nog even...

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

03 April 2009 | Nederland, Utrecht

Eigenlijk hou ik er helemaal niet van om verhalen over mezelf te verkondigen, maar in deze omstandigheden vind ik eigenlijk dat het gewoon moet kunnen...

Het aftellen is begonnen. Over twee weken wandelen Floor en ik vrolijk door Sydney! Gaaf! De reden voor deze grote reis is: stage lopen. Dat wordt allemaal nog spannend. Ten eerste stage lopen an sich, ten tweede: in het Engels? Dat belooft wat..

Gelukkig kan je het allemaal nauw volgen, dus meld je nu gelijk even aan in mijn mailinglist op deze site.

Het Australische nummer waar ik op te bereiken zal zijn, geef ik z.s.m. door. Daarnaast natuurlijk te bereiken via deze site, Skype of gewoon martinevanmanen@gmail.com.

Goede Vrijdag 10 april het afscheidsfeestje. Kan je er niet zijn? Dan zullen we elkaar toch echt pas weer meeten in augustus. Op 10 augustus vliegen we terug, dus vanaf de twaalfde ben ik weer helemaal aanspreekbaar en in voor een flinke Utrechtse party!

Ondertussen ben ik al druk bezig om reisvrienden te verzamelen - en dat terwijl we nog niet eens weg zijn haha. Andere klasgenootjes van de HU gaan ook stage lopen in het buitenland, voor hun dagelijkse reilen en zeilen; check m'n reisvrienden! ;-)

Nu nog de laatste dingetjes regelen voor onze grote trip en ook nog even de laatste loodjes voor school, dan kan het avontuur toch echt beginnen.....

Tot de 10de!

Ik heb er zin in.

• 04 April 2009 - 08:52

Steffie:

toffe boel!

Was leuk je weer s te zien op het heeerlijke terras van het o, zo leuke den haag!

Moet nog even kijken of dat we de 10e komen.. en anders: VIEL SPAB in het downunder :P...

dan meeten we sowieso in AUgustus weer!

heeel veel plezier en be care full!:D

(K)

• 04 April 2009 - 15:30

Gerrianne Van Reenen:

hey meid!

echt tof he? al die reisvrienden.. haha, succes nog ff met de voorbereidingen. heb je ook zo'n engels/stage stress? haha

xx

• 07 April 2009 - 20:16

Sophie:

Schrijf maar lekker veel verhalen over jezelf en over je avonturen, dan zullen we met je mee genieten!! Heel veel succes en plezier!

• 12 April 2009 - 21:14

Iris Van Den Berg:

Die status van ons, dat we over 4 dagen vertrekken bevalt me niet..

Ik durf niet meer, wat jij? Tegelijkertijd heb ik er ook wel weer hartstikke veel zin in!

Maargoed, jij en Floor krijgen een toptijd in Sydney en andere plekken in Australie.. Als er even geen haaien gesignaleerd worden, pak please die surf! Ook voor mij..
    Maar zoals gezegd, je gaat een mooie tijd tegemoet met veel leermomenten en vooral veel nieuwe ervaringen. Ga ervan genieten!

Heeft overigens iedereen in je vriendenboekje geschreven vrijdag?

Tot dinsdag! X

• 13 April 2009 - 08:50

Evelien:

Martine!
    Wat spannend zeg helemaal naar de andere kant van de wereld! Ik wist helemaal niet dat je wegging, gaaf zeg zal je veel van leren! Engels gaat steeds beter, geloof me! Ze snappen heel veel als je praat en met handen en voeten en iedereen is al lang blij dat je hun taal spreekt en ze vinden het heel knap dus komt helemaal goed met jou!
    Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen!

Liefs Evelien