Last day at work! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Martine Manen - WaarBenJij.nu Last day at work! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Martine Manen - WaarBenJij.nu

Last day at work!

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

03 Juli 2009 | Australië, Sydney

Beste allemaal!

How you going?

Nog even snel een bericht. Laatste dag op stage vandaag! Omdat deze website helaas geblokkeerd is in het Stagehuis (vraag me niet waarom) nog een kleine update.

Op stage is er niet zo veel meer te doen. Ten minste, ik zit een beetje te klooien met m’n eindverslag - wil nog niet echt lukken, geen zin! Vandaag de laatste dag, over een paar uur: VAKANTIE!! (Oke nog even verslag in elkaar flansen dan) En verdiend, al zeg ik het zelf. Dat fulltimen is wel vermoeiend en breekt je op na een tijdje. (is vooral te zien aan m'n wallen/grijze huidskleur etc. haha) Vooral als je er toch ook een beetje een stuko-leventje op na wilt houden door naast het weekend af en toe door de weeks ook een partysessie te zetten.

Vanmorgen ging de wekker om 5 uur want Flo en ik gingen Sophie en Bas ophalen van het vliegveld. (FYI: Bas is broer van Flo en Sophie vriendinnetje van Flo) Ze zijn helemaal heelhuids aangekomen en liggen nu te slapen in onze kamer of zijn druk de stad aan het verkennen. Hopelijk valt de jetlag mee en kunnen we leuke dingen doen dit weekend. Natuurlijk moet er uitgebreid gevierd worden dat het stage lopen succesvol is afgerond - althans, ik wacht mijn beoordeling nog af........

Bedankt voor jullie post! Lief! Ons prikbord hangt na drie maanden Sydney goed vol! Veel voor Floors verjaardag (en terecht) maar ik mocht soms ook de gelukkige postontvanger zijn. FEEST! En blijf vooral sturen, als ik terug ben in het huis begin augustus maak ik het wel open ;) hint.

Zal er een foto van toevoegen. Heb trouwens ook bij oudere berichten foto’s toegevoegd die ik opgestuurd heb gekregen, o.a. van mijn Yum Cha lunch en van de Sydney Tower met m’n ouders.

Karen gefeliciteerd met je 9 wauw! Goed hoor. Verder, zijn jullie al uitgedroogd vanwege de hittegolf in NL? Woensdag is het tijd voor wraak! In Cairns is het namelijk ook een graad of dertig, feest! Wuhahaha. Bart hoe was je verjaardagspartijtje? Iris en de andere stagairs: succes met de laatste loodjes en hou vooral die vakantie in je achterhoofd, dat helpt echt.

Vandaag heb ik chocolade cake gebakken en meegenomen naar stage (eigenlijk gister gebakken i.p.v. vandaag) en daarnaast hebben we bij de Coles (supermarkt) Hollandse SPECULAAS gevonden! Dat kunnen ze mooi eten bij de koffie volgende week zodat ‘the Dutchie’ er toch nog een beetje bij is. By the way: Yeah they like my cake!

Straks nog een goodbye lunch (HAHA mijn vierde in twee weken), vanavond een bbq in het pand georganiseerd door een ander bedrijf en dan zit het er echt op jongens.
Wanneer ik internet en zin heb, zal ik een bericht plaatsen om jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden! Een maand reizen door Australie. Te mooi om waar te zijn. Ben erg aan het twijfelen om misschien nog een tour door Nieuw Zeeland te doen - is prachtig. In een week zou ik of het noorder- of het zuidereiland kunnen zien. Maar aan de andere kant, Australie is ook fantastisch (het is er vooral warmer dan in NZ) en er is ongetwijfeld ook meer dan genoeg te beleven. We zullen zien, ga doen waar ik zin in heb en ben vooral benieuwd wat me allemaal te wachten staat....

Kom maar op met dat avontuur!

See ya mates.

• 03 Juli 2009 - 07:50

Ger:

jaaaaaaaaaaaaaa!!! jij ook vakantie! wij hebben er al een week op zitten en het is een aanrader: vakantie bevalt goed! dat verslag er gewoon ff in knallen, goed slap ouwehoeren en je bent er. heel veel plezier op jullie rondreis, ik ben jaloers! zou australie ook wel willen zien. maar wij vertrekken zondag naar bali en hoop daar ook wat surfdudes tegen het lijf te lopen haha. nou meiden, tot na de vakantie!!!

• 03 Juli 2009 - 08:49

Barend:

Fijn dat je stage zo goed velopen is, nu ervaar je ook dat een volledig werkweek best veel energie vraagt... Hier in Nederland is het de hele week al bloody hot, maar ik vind het wel lekker: veel buiten vertoeven en zelfs 's avonds om 24.00 uur is het nog heerlijk buiten. Als je nog reistips voor Australie wilt hebben, laat het weten. Heel veel plezier in het tropische Cairns, ik denk dat jullie daar heel veel leuke dingen gaan doen. Ga zeker naar het Great Barrier Reef, dat is zo'n fantastische ervaring. Voorzichtig en have fun !!!
    See you later...

• 03 Juli 2009 - 10:03

Marijke:

Martje!

Succes met je laatste dagje, en geniet van je vakantie!

dikke kus!

• 03 Juli 2009 - 11:35

Lisetje:

Geniet lekker van je vakantie!!!!!!!!! Heb je verdiend! Nog even en je bent weer back in onze casa, zin om je weer te zien!

Dikke X

• 03 Juli 2009 - 13:12

Iris:

Mart!

Goed dat je nog even je laatste update plaatst! Fijn dat jullie stage er inmiddels op zit en ook dat je vooral veel goodbye-shizzle hebt gehad, dubbel en dwars verdiend hoor chica!

En YEAH! Ik zie dat mn kaart is aangekomen =D

Heel veel plezier komende maand met reizen en met Sop, Bas en natuurlijk Flo! Geniet ervan!

Dikke kus en ik heb zin om weer met de complete Knal een terrasje te pakken als we weer allemaal terug zijn!

• 08 Juli 2009 - 10:00

Rodin:

Mart! Leuk je laatste verhaal vanaf stage! Wat belachelijk eignelijk dat de site geblokkeerd is vanaf het stagehuis, alleen maar leuk! Wanneer vliegen jullie nou weg vanaf sidney? Nog een goodbye party voor de boeg? Maar jullie komen dus nog terug daar? Hoop dat je grijze huidskleur weer wat is mee gevallen HAHA en dat jullie lekker veel leuke dingen gaan doen! Komt wel goed volgnes mij! Dag scheetie, zin jullie te zien!! x