Any plans for the weekend?
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Martine
03 Juni 2009 | Australië, Sydney
Hallo vrinden!
Hoe is het? Hier alles top. Er zijn namelijk mooie plannen gemaakt voor het weekend.
Maandag is het the Queen's Birthday en is iedereen vrij. Een lang weekend dus! Laten we een klein tripje gaan maken!
Dit kleine tripje hebben we iets groter uitgepakt na bij de Backpackers World te zijn geeindigd. Na twee dagen extra te hebben vrijgevraagd (spannend was dat) kunnen we het toch echt officieel zeggen: we gaan naar FIJI!! We zijn met z'n vieren! Anouk, Karlijn, Flo en ik. Ik kan niet wachten!! Even stage vandaag, basketball training, tas inpakken en zjoeffff!
Vannacht om 4 uur naar het vliegveld om vijf dagen te genieten van het fantastische Fiji! We hebben een hutje op het Robinson Crusoe eiland (links onder op het kaartje), maar zullen ook nog in Nadi (vaste land) verblijven.
Vrijdag wordt Floor 21 en dit hopen we te vieren met een stralende zon, wit strand en een cocktail in de hand. (Als we thuiskomen op maandag verwacht ik natuurlijk bergen verjaardagskaarten voor Floor..)
Heb het weerbericht gecheckt, het kan zijn er misschien hier en daar een buitje zal gaan vallen - het is immers winter.. Maar ach, beter dan in Sydney waar het momenteel met bakken uit de hemel valt. In plat Australisch: 'Yeah mate, it's totally pissing down'
Sorry voor het jaloersmakende bericht. Maar we moeten gewoon een leuk tripje maken nu we extra vrij hebben (plus dat het hier freezing koud begint te worden)! En ja 'nu we er toch zijn..' even naar Fiji. Zolang de IB Groep braaf blijft storten elke maand vind ik het prima!
Allright, my lunch break is over.
See ya! xx
Allright, my lunch break is over.
See ya! xx
03 Juni 2009 - 06:55
Barend:
Leuk dat jullie dit gaan doen, geniet er van.
Prachtig die mooie stranden maar pas op voor de haaien en krokodillen.... -
03 Juni 2009 - 10:04
RO:
Martje!! Heel veel plezier bij de Fiji eilanden!! Leuk dat jullie het ondernemen, was het niet prijzig? Nougoed jullie mogen ook wel ff lekker gneieten en natuurljk hard Flo dr verjaardag vieren!! Is er nog geen post aangekomen? Doei koei! xx -
03 Juni 2009 - 11:44
Tineke:
have fun. wij gaan een high tea doen ivm onze 30e trouwdag. de kaart voor floor is op de bus hoor. doe je wel voorzichtig? -
03 Juni 2009 - 12:06
Renee:
Jaloers! Beter vieren jullie floors verjaardag 3dubbel hard daar!!! Heel veel plezier!! -
03 Juni 2009 - 13:18
Heel veel plezier!
dikke kus! -
04 Juni 2009 - 08:16
Roos:
veeel plezier! veel foto's maken!te heerlijk!geniet ervan!lekker floor verjaardag vieren daar echt perfect! -
08 Juni 2009 - 12:29
IB Groep:
Wij sponsoren graag! -
09 Juni 2009 - 06:50
Ger:
heey martine en floor!
het klinkt allemaal wat stoerder dan het is hoor haha, maar ik mag wel leuke dingen doen! hoe is jou stage? en een verslag volpraten doen we al vanaf jaar 1 dus is vast niet moeilijk haha. de hessels meneer reageert idd totaal niet! zolang mn verslag maar goed is vind ik het prima. nu alweer bijna de volgende inleveren.
ons reisschema, jaa nog 3 weekjes en dan begint. ie. eerst een weekje singapore, dan ongeveer 1,5 week naar bali en java. daarna even terug naar kuala lumpur en dan een week filipijnen. als laatste nog 2 weekjes in maleisie. hoe is die van jullie? al backpacks gekocht?
en hoe was fiji? ik vond het zo gaaf klinken!
geef anders je mail. dan kunnen we misschien nog eens gezellig bijkletsen tijdens stage :D
foto kijk avond is top! gaan we doen.
jullie ook nog heel veel plezier met alle parties!
xx -
23 Juni 2009 - 11:55
Karen:
Tis stiiiiil aan de overkant!
Leef je nog??